Dünya Markası Lamy Kalemler

30-06-2019 20:36
Dünya Markası Lamy Kalemler
       
Ünlü kalem markaları arasında olan Lamy, uzun yıllardır hayranları karşılıyor. Şöyle ki bu ünlü Alman markasının kalemleri son derece popüler halde. Bu nedenle hem yetişkinlerin hem de gençlerin tercih ettiği açık durumda. Farklı modelleri ile yediden yetmişe herkese uygun kalemler sergileniyor. Dünya markası Lamy kalemler için;

-Lamy Safari; Farklı modeller yine farklı adlandırmalar eşliğinde sergilenmektedir. Mesela Safari olarak sergilenen modellerin ön plana çıktığı açık durumda. Çünkü sadelikten yana olanların dikkatini çeken modeller arasındadır. Her yaşa hitap eden bu model, farklı renk alternatiflerine de sahiptir. 

-Lamy All - Star; Daha eğlenceli ve dinamik yapılı olan All-Star modelleri de talep görmekte. Özellikle de gençlerin tercihi halindedir. Nitekim canlı görünümleri ve dikkat çekici dokusu ile gösterişli hale gelmiştir. 

Lamy Kalem Türleri 


Dünya markası Lamy kalemler sadece farklı serileri üzerinden sıralanmıyor. Yani Safari ve All - Star olarak ayrı serilerden ziyade kalem nitelikleri ifade edilir. Mesela renkleri ve boyutları hakkında fikir sahibi olarak seçiminizi yapmanız sağlanır. Temelde ise bu ünlü markanın kalemleri;

Tükenmez olacak şekilde ayrı ayrı sıralanmaktadır. 
Klasik siyah ya da mat siyah gibi çeşitli renk seçeneklerine yer verilir. 
Dolma kalemleri de son dönemde bir hayli popüler hale gelmiştir. 
Lamy T10, ST ya da CP1 gibi çeşitli türleri bulunuyor. 

Parlak olup olmaması ya da çelik yapılılar da ayrı arı sergilenir. Sonuç olarak aralarından tercihte bulunmanız uzun sürmez. Çünkü görsellerinden ziyade tüm kalemlerin ayrı ayrı ürün özellikleri bulunuyor. Özeliklerini dikkate alanlar aradıkları tarz Lamy kalem tercihinde bulunarak satın alabilir. 

Lamy Tükenmez Kalemleri


Dünya markası Lamy kalemler yukarıda da belirttiğimiz üzere serileri ve türleri ile sıralanmaktadır. Mesela başı çeken daima tükenmez kalemleri oluyor. Kaliteli yapısı ve uzun ömürlü oluşu, tercih edilmesinde etkilidir. Bu anlamda roller kalem yedeği ile satışa sunulması da dikkat çekmesine sebep oluyor. Siyah renkten, klasik ya da mat olarak sergilenmektedir. 

Tükenmez kalemlerin suya dayanıklı olacak şekilde tasarlanmasına özen gösteriliyor. Yani sıvı alması halinde kalemlerin bozulması mümkün değil. Paslanmaz çelik gövdeye yer verilmektedir. Bu durum uzun ömürlü olduğunu gözler önüne seriyor. 

Lamy Dolma Kalem Özellikleri


Tükenmez olanlardan ziyade dolma kalemleri de popüler halde. Daha çok yetişkinlerin tercihi halinde olan dolma kalemler de kaliteli üretime sahiptir. Bu anlamda özelliklerini dikkate alanlar seçimini yapabilir. Akabinde de uygun fiyatlardan satın alınabilir. Mesela dolma kaleme özel olarak sergilenen ürün detayları şöyledir;

Medium ya da karatlı altın olacak şekilde uç detayına yer verilmektedir. 
Mat dokulu olacak şekilde gövde kısmı tasarlanmıştır. 
Paslanmaz çelikten üretimi gerçekleşmiştir. 

Mürekkep haznesi de pistonlu olacak şekilde tasarlanıyor. Kaleme uygun olacak şekilde mürekkep temin etmeniz gerekir. Bu şekilde aradığınız kaliteyi bulmanız ve kalemi dilediğiniz ekilde kullanmanız mümkün olacaktır. Örneğin dolma kalemlere yönelik Lamy T51 - T52 olarak mürekkep temin edilmelidir. 

Lamy Dolma Kalem Kartuşu


Uzun ömürlü olan Lamy kalemleri uygun mürekkep ile kartuş aparatları dahilinde kullanılmalıdır. Mesela yukarıda belirttiğimiz gibi dolma kalemleri için T51 ya da T10 gibi alternatiflere yer verilir. Üstelik 5’li gibi çeşitli paketler dahilinde kartuş satışı gerçekleşir. Yani paket içerisinde birkaç tane kartuş bulunur ve uzun süre kullanmanız esas alınır. 

Lamy Versatil Kalem Özellikleri


Tükenmez ile dolma kalemlerin başı çektiği açık durumda. Bunların arkasından daha zarif görünümleri ile Versatil kalemler geliyor. Yine Lamy markasına ait olan bu ürün, mat siyah detayları ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Aynı zamanda temizleme iğnesi bulunan kalemler arasında. 

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.