En Beğenilen Çocuk Kitapları

22-07-2019 14:27
En Beğenilen Çocuk Kitapları

En Beğenilen Çocuk Kitapları


Sitemiz içerisinde hem büyüklerin hem de küçüklerin ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri ve onları eğlendirecek birçok farklı ürün bulunmaktadır. Bu ürünler arasında en beğenilen çocuk kitapları da bulunur. Sitemizde çocukların beğendiği ve okumaya bayıldığı kitaplara kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Sitemiz Ofis ve okul kırtasiye ürünleri, elektronik, hediyelik eşya ve hobi oyun kategorileri ile birçok kırtasiye sitesinden daha zengin içeriğe sahiptir.

Kağıt Ürünleri


Kağıt ürünleri bölümü sitemizin en çok alışveriş yapılan kısımlarından bir tanesidir. Bu bölüm içerisinde not kağıtlarından etiket ve zarflara kadar birçok farklı ürün yer alır. Sitemiz içerisinde yer alan kağıt ürünleri son derece sağlam ve dayanıklı ürünlerdir. Son kalite ile üretilen bu ürünlere oldukça uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Sitemizin içerisinde yer alan kağıt ürünleri kategorisinde bulunan kategoriler şu şekildedir;

·Fotoğraf kağıtları

·Zarflar

·Faks kağıtları

·Flipchart kağıtları

·Not kağıtları

·Yapışkanlı not kağıtları

·Aydınger plotter kağıtları

·Etiketler

·Sürekli form kağıtları

Yukarıda yer alan ürünler oldukça uygun fiyatlarla sitemizde yer almaktadır. Ürünleri detaylı bir şekilde incelemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Bu ürünleri bulmak için ana sayfaya girdikten sonra kategoriler kısmından kağıt ürünleri bölümünü seçmeniz gerekir. Daha sonrasında ürünlerimize göz atabilirsiniz. Farklı çeşitler ve fonksiyonlarla karşınıza çıkan ürünlerimizin fiyatları taşıdıkları özelliklere göre farklılık göstermektedir.

Etiketler ya da zarf ürünleri farklı boyutlar taşıdıkları için fiyatlandırmaları da ayrı yapılır. Bu fiyatlandırma sistemine diğer kağıt ürünleri de dahildir.

Yazı Tahtaları Ve Panolar


Sitemizde en çok beğenilen çocuk kitapları, kağıt ürünler ya da elektronik ürünler dışında yazı tahtaları ve pano ürünleri de sergilenmektedir. Sitemizde en çok satın alınan çocuk kitapları şu şekildedir;

Pinokyo:her yalan söylediğinde burnu uzayan eski bir odun parçasından yaratılmış olan Pinokyo karakterinin başına gelen olayları anlatan bir kitaptır. Çocuklara doğru söylemenin önemini aşılamayı amaçlar.

Tom Sawyer: mark Twain tarafından kaleme alınan kitapta olaylar mississippi nehri kenarında ki bir kasabada geçer. Kitabın odak noktası son derece iyi bir kalbi olan ancak yaramazlıklarından vazgeçmeyen Tom ve arkadaşlarının yaşadıkları maceraları konu alır.

Küçük Prens: nesilden nesile aktarılmış olan ve küçüklerin yanı sıra büyüklerinde okumaktan zevk aldığı bir kitap olan küçük prens hayata dair tespitleri ile büyük ilgi uyandırmıştır. Kitabın amacı çocukların dünyaya olan bakış açısını zenginleştirmek ve topluma onlarında bir birey olduğunu ispatlamaktır.

Çizmeli Kedi: zeki ve konuşan bir kedinin şanssız bir adama yardım etmesini konu alan bir kitaptır.

Çirkin Ördek Yavrusu: diğer kardeşlerinden farklı olduğu için dışlanan ördek yavrusunun maceralarını anlatan Grimm kardeşlerin en önemli kitaplarındandır.

Beğenilen çocuk kitapları dışında sitemizde yazı tahtaları ve pano ürünleri de yer alır. Bu ürünleri görüntülemek için sitenin ana sayfasına girmeniz yeterlidir. Ürün içeriğini görüntülemek için orta şeritte yazan kategorileri takip edebilirsiniz.

Yazı tahtaları metal çerçeveli mantar panolar ve ahşap çerçeveli mantar panolar olmak üzere ikiye ayrılır. Metal çerçeveli mantar panoların en büyük boyutu 90 x 120 en küçük boyutu ise 30 x 40’dır. Sitemizde yer alan diğer metal çerçeveli mantar panoların boyutları ise 60 x 90 ve 45 x 60’dır.

Ahşap çerçeveli mantar panoların boyutları da metal çerçeveli mantar panolar ile aynıdır. Ancak metal çerçeveli panolar ile ahşap çerçeveli panolar arasında ki fiyat aynı değildir. Her ne kadar ürün boyutları aynı olsa da kullanılan malzemeler farklı olduğu için ahşap ve metal başlıklı panolar arasında fiyat değişiklikleri vardır.

Sitemizde panoların yanı sıra yazı tahtaları da bulunur. Yazı tahtaları manyetik yazı tahtaları ve duvara monte yazı tahtaları olmak üzere ikiye ayrılır. Duvara monte yazı tahtasının en büyük boyutu 120 x 140 en küçük boyutu ise 45 x 60’dır. Manyetik yazı tahtalarının boyutları da duvara monte yazı tahtaları ile aynıdır.

Sitemiz içerisinde yer alan ürünler arasında sunum yönlendirme ürünleri ve çizim masası gibi ürünler de yer almaktadır. En beğenilen çocuk kitaplarıgibi bu ürünler de müşterilerimiz tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Sitemizde yer alan ürünler son derece kaliteli ürünlerdir. Bu yüzden uzun yıllar boyunca sağlıklı bir şekilde kullanıma devam edebilirsiniz. Hem kullanışlı hem de kaliteli olan yazı tahtaları ve panolar ürünlerimiz de diğer ürünlerimiz gibi satışa hazır bir şekilde beklemektedir.

Sitemizi ziyaret ederek ürünlerimizi yakından inceleme şansına sahip olabilirsiniz. Büyükler için ofis kırtasiye malzemeleri, öğrenciler için okul kırtasiye ürünlerin sergileyen sitemizde çocuklar için üretilmiş olan kaliteli oyuncaklar ve kitaplar da yer almaktadır.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.