En İyi 2 Fotokopi Kağıdı Markası

31-05-2019 17:06
En İyi 2 Fotokopi Kağıdı Markası
İlk olarak en iyi kağıt , sizin için en uygun olan kağıttır . Bu yüzden önceliğinizi iyi belirlemeniz gerekmetedir. Örneğin çok fazla yazıcı kullanıyor ve fotokopi kağıtlarını burada tüketiyorsanız kağıtlarınızın makinaya sıkışmaması sizin için en uygundur ve buna göre bir fotokopi kağıdı kullanmalısınız . Yada fotokopi makinesini çok fazla kullanıyorsanız size detayları daha net ortaya çıkartacak bir fotokopi kağıdı markası en uygundur. Bu yüzden biz 5 kağıt markasını inceleyeceğiz ve siz kendi önceliğinize göre en uygun fotokopi kağıdı hakkında bilgi sahibi olabilecekseniz.


Paperone Fotokopi Kağıdı
 
 
Modern ofisler için en başarılı ofis ekimanı olarak kabul edilen bu kağıt modeli , önemli iş yerlerinin vazgeçilmezi diyebiliriz.  Bir makineden diğerine geçebilen çok yönlü bir yapıya , özellikle de çift taraflı baskıda en küçük detayları bile en keskin ve en net sonuçlarla ortaya çıkartır . Birinci sınıf belgeler çıkartan , süper beyazlığa ve kalınlığa sahip olan Paperone  kalıcık için ISO 9706 standartlarını fazlasıyla karşılıyor. Arşivleme amacıyla önemli belgelerin basılması için şiddetle tavsiye edilir.
 

 
 Navigator Fotokopi Kağıdı
 
 
 
✔ A4
✔ Ebat 210 x 297 mm
✔ 80g/m2
✔  Çift taraflı kullanılabilir
✔ Toner kullanımını azaltır
✔ FSC, PEFC, EU Ecolabel sertifikalarına sahiptir.
✔ Dünyanın en iyi kağıdı olarak adlandırılır.


 
 
Bu iki fotokopi kağıdı da işini çok iyi yapan kağıtlar olarak bilinmektedir . İkisininde hedeflediği kitle farklıdır ikisininde fiyatı farklıdır. Bu yüzden hangisinin en iyi fotokopi kağıdı olduğuna yazımızın başında da söylediğimiz gibi kullanıcının kullanma şekli belirler. Bir fotokopi kağıdında olması en önemli ortak özellikler ikisinde de olmakla beraber birbirlerinden farklı ekstra özellikler ile ayrılıyorlar . Bizim tavsiyemiz bu noktada size ikisinide kullanıp ona göre karar vermeniz olacaktır.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.