İnternette Kendi İşimi Nasıl Kurarım

23-07-2020 14:31
İnternette Kendi İşimi Nasıl Kurarım

Tüm dünyanın nüfusunun %59 unun interneti  tüm dünya nüfusunun  %49 unun sosyal medyayı n.biliyormuydunuz. Bu muhteşem istatistik her geçen gün artmaktadır. Türkiye tarafına baktığımız zaman ise %74 lük internet, %64 lük sosyal medya kullanımı ile nüfusun 4 de 3 ü interneti kullanmaktadır.

Bu muhteşem rakamla tek ticaret yapabileceğiniz model E Ticaret modelidir. E Ticaret te müşteri sizden internet üzerinden ürün alır ve sizde ürünü kargolarsınız. Tüm süreci şöyle özetleyebiliriz.


Müşteri sizin online mağazanızı ziyaret eder. Beğendiği ürünleri sepetine ekler. Sepete  ekledikten sonra müşteri  teslimat bilgilerini ekler ve en sonunda ödeme ekranına gelir. Ödeme ekranından sonra müşterinin siparişi online mağazanızın yönetici panelinde görünür. Sizde teslimat bilgilerine göre ürünü müşteriye teslim edersiniz.

E Ticarete  başlamanın maliyetleri olacaktır. E Ticaret altyapı maliyeti 5.000 TL ile 20.000 TL arasında olacaktır.  Bunun için Türkiye de hazır çözüm üreten web yazılım firmaları bulunmaktadır. Bunu ufak bir internet araştırması ile öğrenebilirsiniz.

E Ticaret alyapısını aldıktan sonra  ya personel alımı yapacaksınız ya da bu alanda uzman kişilerle çalışmalısınız. Bu maliyet ürün, kategori ve profesyonellik seviyesine göre değişmektedir. 1000 Ürünlük bir E Ticaret sisteminin hazır olması aylar sürmekle beraber maliyetlerde peşine gelecektir.

Ürün tedarik, kargo anlaşması, şirket maliyetleri, kira gibi operasyonel maliyetleri de eklememiz gerekmektedir.

Tüm bu süreçlerden sonra pazarlama ve satış tarafına geldiğimiz zaman google, sosyal medya  ve daha birçok mecrada ürünlerinizin reklamı için bütçeye ihtiyacınız olacaktır.

Kısa bir hesap yapacak olursak E Ticarete başlamak için yüklü bir sermayeye ihtiyacımız var. Officemate olarak sizlere çok güzel bir teklifimiz var. Herşey hazır bir sistem ile hemen E  Ticarete başlayın.

Officemate sizlere online xml bayilik çözümleri sunmaktadır. Bronz paket haricinde bir officemate online xml bayilik paketi satın alırsanız A dan Z ye hazır E Ticaret sistemi ve 3000 üzeri hazır ürün ile E Ticarete başlarsınız.

Peki officemate online xml bayilik paketi alınca süreç nasıl işliyor?

Paket alımından sonra herşey hazır sisteminizi officemate size çok kısa bir sürede teslim eder. Online mağazanızda tüm ürünler hazırdır. Müşteri online mağazınızdan ürün alır ve ödeme yapar.

Sizde siparişi tarafımıza bildirirsiniz. Officemate ürünü tedarik eder, paketlemeden sonra kargo firmasına iletir ve kargo firması ürünü müşterinize ulaştırır. Böylelikle siz hiçbir maliyet ve zaman harcamadan satışınızı yapmış olursunuz.

Kargolama işlemini sizin firma / markanız adına yapılır. Böylelikle bizden online xml bayilik paketi alan bayilerimiz hiçbir teknik zorluğa takılmadan sadece pazarlama ve satışa odaklanmaktadır.

Ek olarak officemate.com.tr de listelenen dip fiyatlı officemate ürünlerine + olarak bayi indirimi almaktadır.

Officemate online bayilik paketleri hakkında daha detaylı bilgi için adamavi.com.tr  websitesinden veya  +905497380044 numaralı gsm/whatsapp hattımızdan iletişime geçebilirsiniz.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.