Kayseri Davetiye

30-06-2019 21:38
Kayseri Davetiye
       
Özel yemekler, evlenme ya da sünnet düğünlerine yönelik ayrı davetiye baskılarına yer verilir. Bu anlamda talepler dikkate alınır ve baskıların gerçekleşmesi sağlanır. Kayseri davetiye merkezinde kişi ya da firmaların istekleri göz önünde bulundurulmaktadır. Öyle ki davetiye baskılarında çeşitli özellikler göz önünde bulundurulur. Örnek verecek olursak;

Başta siyah - beyaz ya da renkli olarak farklı baskı tonlamaları ifade edilir. 
Baskıya geçmeden önce davetiye üzerinde yazılması istenen detaylar sergilenir. 
Davetiyelerin boyutları da taleplere göre şekillenmektedir. 

Sonuç olarak tüm bu detaylar üzerinden baskının gerçekleşmesi esas alınır. Kaç adet olacağı ve zarfları için de bilgi vermeniz gerekir. Kısacası taleplerinize göre davetiyeler, zarfları eşliğinde sergilenecektir. 

Kayseri Davetiye Merkezi


Kayseri davetiye imkanları farklı detaylar eşliğinde sergilenir. Örneğin zarflı ya da zarfsız olacak şekilde talepte bulunabilirsiniz. Ebatlar dikkate alınır ve davetiye ile zarflar hazırlanır. Merkezde tasarımın da ön plana çıktığı açık durumda. Nasıl bir tasarıma sahip olması gerektiği de ifade etmeniz gerekir. 

Sadelikten yana olanlar sadece davetiye üzerinde birkaç bilgi talep edebilir. Bunun yanı sıra renkli ve çeşitli görsellere sahip olan davetiyeler de göz önünde bulundurulabilir. Direk olarak tasarımı kendiniz belirleyebilir ve taslak oluşturabilirsiniz. Bu taslak üzerinden baskıya geçilir ve davetiyeleriniz kısa süre içerisinde hazırlanır. 

Kayseri Davetiye Ebatları


Davetiyelerin boyutlarına da karar vermeniz gerekmekte. Üzerinde yer alacak olan bilgilere göre farklı boyutlar sergilenir. Mesela kısa ve özlü olan sözlerin yer aldığı davetiyeler küçük boyutlardan hazırlanabilir. Eni ile boyu belirleyen başta içerisinde yer alan bilgilerdir. Neticesinde ise;

11 x 16 cm gibi farklı boyutlardan baskıya geçilir. 
Baskı sırasında kullanılacak olan kağıda dahi karar vermeniz gerekir. 
Davetiyeler daha opak yani kalın kağıtlar üzerine basılmaktadır. 

Kayseri davetiye merkezinde her türlü baskıya uygun olacak şekilde kağıtlar temin edilmektedir. Neticesinde müşterinin beğenisine sunulan kağıtlar üzerine baskı gerçekleşir. Yani ebatlardan ziyade kağıt kalitesini dahi belirlemeniz esas alınmaktadır. 

Kayseri Davetiye Zarfları


Davetiye ebatlarına uygun olacak şekilde zarfların temin edilmesi gerekmekte. İsterseniz hazırda olan paket zarflardan seçiminizi yapabilirsiniz. Davetiye zarflarına yönelik detayları değerlendirmeniz ve siparişte bulunmanız zor değil. Örneğin;

-Renk & Kalite; İlk başta renkleri dikkate almanız gerekir. Mesela karışık renklerden tasarlanan zarflar tercih edilebilir. Aynı zamanda tek bir renkten ya da beyaz olarak tasarlanan zarflar da talep görüyor. Son olarak zarf yapımında kullanılan kağıt kalitesine göz atılabilir. 

-Ebatlar; Önceden de belirttiğimiz gibi davetiye ebatına kadar zarf tercih edilmelidir. Mesela 130 x 180 cm olan zarflar yaygın bir şekilde tercih edilmekte. Neticesinde paketli olarak satılan zarflar, adetleri ile gramları üzerinden alıcısını karşılıyor. 

Kayseri Davetiye Ücretleri


Gerek davetiyeler gerekse zarfları farklı nitelikleri üzerinden ücretlendirilir. En basiti kullanılan kağıdın kalitesine göre fiyatlar değişiklik gösterir. Bunun gibi ebatların da fiyatları etkilediği açık durumda. Öyle ki küçük ebatlardan tasarlanan davetiyeler, büyük boyutlu olanlara nazaran daha ekonomiktir. Bunun gibi temel özellikleri üzerinden davetiye fiyatları sıralanır. 

Kayseri Davetiye Baskıları


Önceden taslak oluşturmanız halinde baskının gerçekleşmesi uzun sürmeyecektir. Nitekim tasarlanan davetiyeyi göstermeniz, kağıt ve ebat belirlemeniz yeterli olacaktır. Bu detaylar dahilinde davetiyelerin basılması kısa sürer. Neticesinde de dağıtmaya bağlamanız mümkün olacaktır. Dilerseniz davetiyelere uygun olacak şekilde zarf tercihinde de bulunabilirsiniz. Toptan olarak satılan zarflar bütçenizi sarsmayacaktır. Aksine gramajı yüksek ve adeti fazla olanlar toptan fiyatları üzerinden satışa sunulmaktadır. 
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.