Kayseri En Uygun Kırtasiye

22-07-2019 14:44
Kayseri En Uygun Kırtasiye

Kayseri En Uygun Kırtasiye

Kayseri’de ofis ihtiyaçlarınızı en iyi biçimde karşılayabileceğiniz kırtasiye firmamızda aradığınız birçok ürünü bulabilirsiniz. Kayseri en uygun kırtasiye çözümlerini müşterilerimiz için sağlıyoruz. Kırtasiye, ofis, ofis gıda vb. gibi ihtiyaç malzemelerini satmaktayız. Toptan alımlarımızda ise büyük indirimler yapılabilmektedir.

Kayseri Kırtasiye Toptan Alım İndirimleri!


Kayseri en uygun kırtasiye için firmamızın ürün ve hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Ürün yelpazemiz oldukça geniştir ve müşterilerimize uygun fiyatlarla satış yapıyoruz.

Toptan satın alımlarda ise büyük indirim fırsatları sizleri beklemektedir! Özellikle kurumsal şirketler toptan alımlar için firmamızı tercih etmektedirler. Kayseri’nin önde gelen kırtasiye online mağazası olarak her zaman için en kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla satmayı önemsiyoruz. Müşteri memnuniyeti bizim öncelikli prensibimizdir ve bu doğrultuda çalışmaya devam ediyoruz.

Geniş Ürün Yelpazemizde İstediğinizi Bulabilirsiniz!


Kayseri en uygun kırtasiye olarak Officemate istediğiniz her şeyi size sunuyor! Online satış mağazamızda bulabileceğiniz ana kategori ürünlerimiz şunlardır:

·Ofis kırtasiye

·Okul kırtasiye

·Kartuş/Toner

·Kağıt ürünleri

·Baskı çözümleri

·Hediyelik/prestij ürünler

·Gıda/mutfak/temizlik

·Fırsat ürünleri

·Elektronik/teknoloji

·Hırdavat ve el aletleri

Tüm bu kategorilerimiz altında çok sayıda ürün yer almaktadır. Aradığınızı daha kolayca bulmak için sitemizin üst bölümündeki arama kutusundan faydalanabilirsiniz. Yine bulamazsanız müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçmeniz mümkün.

Copy Center Hizmetimizden Uygun Fiyatlarla Yararlanın!


Copy center ihtiyaçları özellikle kurumsal firmalar için son derece yoğundur. Bu nedenle birçok copy center açılmaktadır. Kayseri en uygun kırtasiye olarak Officemate’i seçtiğinizde tüm ürünlerin yanı sıra copy center çözümlerimizden da yararlanabilirsiniz.

Dijital baskı, promosyon, tasarım, reklam ve matbaa ihtiyaçlarınız için en uygun çözümleri, yüksek kalitede üstelik ekonomik fiyatlarla OfficeMate mağazasında bulabilirsiniz.

Kapıda Nakit Ödeme Fırsatı!


OfficeMate online satış mağazamızdan sipariş ettiğiniz ürünler için ödemeyi kapıda da yapmanız mümkündür! Firmamız müşterilerimiz için ödeme kolaylıkları yaratmaktadır. Kapıda nakit ödeme seçeneği bunlar arasındadır yer alır.

Kargonuz adresinize teslim edilirken ödemelerinizi yetkili kişiye yapabilir ve sizlere alışveriş rahatlığı sağlayan bu uygulamamızdan yararlanabilirsiniz.

İndirim Fırsatlarını Kaçırmayın!


Firmamızda özellikle belirli miktardaki alışverişleriniz için uygun koşullar sunulmaktadır. Örneğin 150 TL ve üzeri alışverişlerinizde Officemate olarak sizin firmanıza özel kaşe imkanı vermekteyiz.

Kaşe kampanyası gibi birçok indirim avantajları sağlıyoruz. %100 müşteri memnuniyetini hedeflememiz nedeniyle sizin için en iyi çözümleri düşünüyoruz. Toptan alımlarda özellikle kağıt indirimlerimize yoğun ilgi gösterilmektedir.

Ücretsiz Teslimat Olanağı Sunuyoruz!


Belirli miktardaki alışverişleriniz için sitemizde çok iyi fırsat imkanları sağlanmaktadır. Bunlardan bir tanesi de ücretsiz teslimat seçeneğimizdir. Ürün alışverişinizi yaptıktan sonra kargo teslimatınız ücretsiz olarak yapılabilmektedir.

Ücretsiz teslimat için online mağazamızdan 100 TL ve üzeri alışveriş yapmanız gerekmektedir. Her bu miktar ve üzerindeki alışverişleriniz için ücretsiz teslimattan yararlanabilirsiniz.

Kurumsal Alışverişlerinizde Hızlı Destek!


Kayseri en uygun kırtasiye çözümlerimizde sizin için en iyisini düşünüyoruz. Officemate mağazamızın müşterileri ağırlıklı olarak kurumsal firmalardır. Firmaların her türlü ihtiyacını karşılamak için geniş alternatifler ve yüksek hizmet kalitesi sunuyoruz.

Alışverişlerinizde aradığınızı sitedeki arama alanında bulamadıysanız bizden destek alabilirsiniz. Ayrıca ürünlerle ilgili diğer sorularınızı da müşteri hizmetlerimize iletmeniz mümkündür.

Müşteri hizmetleri ekibimiz alanında deneyimli ve sektördeki ihtiyaçları yakından takip eden kişilerden oluşur. Hızlı ve etkili çözüm sundukları için müşterilerimizin memnuniyeti tam olarak sağlanabilmektedir.

İletişim ile ilgili olarak en hızlı desteği özellikle iki yöntem ile elde edebilirsiniz. Bunlardan birincisi canlı destek hattımız ikincisi ise Whatsapp hattımızdır.

Sitemizin sağ alt bölümünde canlı destek hattı sembolümüzü, sol alt köşede de Whatsapp hattı alanını görebilirsiniz.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.