Kayseri Kaşe Yapımı

01-07-2019 10:34
Kayseri Kaşe Yapımı
       
Önemli evraklar üzerine bilgilerinizi girmek ya da imza atmak yerine kaşe kullanabilirsiniz. Öyle ki daha pratik olduğu için kaşelerin ön plana çıktığı açık durumda. Farklı mesleklerden kişilerin de kaşe kullanarak belgeleri bilgilerini girdikleri görülüyor. Kayseri kaşe yapımı neticesinde belgelere dilediğiniz şekilde bilgilerinizi sunmanız mümkün. Bu anlamda birkaç türü üzerinden seçiminizi yapmanız esas alınmakta. Bunlar;

Normal kaşe
Cep kaşesi
Yuvarlak kaşeler
Eczane kaşeleri vb. 

Görüldüğü üzere birkaç türü üzerinden hazırlık aşamasına yer verilir. Müşterilerin talebinde bağlı olarak kaşe hazırlıklarına geçilir. Bu aşamada sunulan bilgiler de dikkate alınır ve kaşenin istenildiği şekilde hazırlanmasına özen gösterilir. 

Kaşe Kullanım Alanları


Kayseri kaşe yapımı sırasında meslek grupları ve bilgiler temel alınmaktadır. Özellikle de bilgilere göre kaşe boyutları ayarlanır. Nitekim uzun detayların girilmesi halinde daha büyük kaşeler kullanılır. Tam tersi bilgilerin kısa tutulması da küçük kaşelerde esas alınır. Bu anlamda meslek grupları üzerinden boyutların belirlenmesi söz konusudur. 

Askeri personel ya da doktorlara özel olarak ayrı kaşelere yer verilir. Memurların ve hemşirelerin de yine ayrı kaşelere sahip oldukları açık durumda. En basiti meslek gruplarına göre farklı bilgiler girilir. Sonuç olarak ebatları doğru bir şekilde ayarlanan kaşeler kullanıma hazır hale gelmektedir. 

Kaşe Boyutlarında Dikkat Edilmesi Gerekenler


Kayseri kaşe yapımı öncesinde sizlerden bilgileriniz talep edilir. Ve de sergilenen bilgiler üzerinden kaşe yapımının gerçekleşmesi esas alınır. Bu aşamada firma ya da kişi bilgileri üzerinden kaşe hazırlanır. Örnek verecek olursak;

-Orta & Büyük Boy; Sadece firma bilgisi yer alacaksa orta ya da büyük boy tercih edilebilir. Firma logolarının bulunduğu kaşeler de orta boy olarak tasarlanır. Firma içerikleri girilecek ise daha büyük boyutlardan kaşenin yapılması gerekir. 

-Küçük Boy; Paraf olarak ifade edilen küçük kaşeler daha çok memurlar ya da hemşireler tarafından tercih ediliyor. Öğretmenlerin ve askeri personelin de küçük ebatlardan kaşeleri bulunmakta. Nitekim sadece isim veya ünvan girildiği için küçük ebatlardan olan kaşeler yeterli olmakta. 

Kaşe Üzerine Girilen Bilgiler


Kaşe siparişi sırasında sunulan bilgilerin eksiksiz ve doğru olması önem arz ediyor. Nitekim hatalı baskılarla karşı karşıya kalmamak adına bilgilerinizi doğrulamanız gerekir. Aksi halde kaşenizi bastıktan sonra hatalı bir bilgi girilebilir. Önemli dosyalarda bu tarz hatalar ciddi sorunlar teşkil edebilir. 

Siparişlerin yazılı olacak şekilde verilmesi en doğrusu olacaktır. Böylece harf hatasının dahi oluşmasına engel olabilirsiniz. Direk olarak kaşe üzerine yazılacak olan bilgileri yazarak sipariş vermeniz gerekir. Sonuç olarak istediğiniz ebatlardan, talep ettiğiniz detaylara göre kaşe yapımının tamamlanması sağlanır. 

Kaşe Yapım Süreleri


Otomatik cihazlar eşliğinde hazırlanan kaşeler, kısa bir süre sonra elinizde olacaktır. Zaman kaybetmeden dilediğiniz tarzda kaşeler hazırlanır ve elde etmeniz sağlanır. Eskisi gibi uzun süren işlemlere yer verilmiyor. Aksine sipariş alındıktan birkaç saat içerisinde kaşe hazır hale geliyor. Neticesinde de;

Lazer sistemli olarak özel kaşeler tasarlanıyor. 
Kauçuk olan kaşeler daha fazla talep görüyor. 
Yazı genişliğine göre farklı ebatlardan hazırlanmaktadır. 

Neticesinde siparişiniz alınır ve hazırlıklara geçilir. Lastiği ile beraber almanız sağlanır. Bu şekilde elinize ulaşan kaşeleri anında kullanmanız mümkün hale gelmektedir. 

Kayseri Kaşe Fiyatları


Fiyatlar kaşelerin özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Mesela ilk önce yazı genişliği üzerinden fiyat aralıkları ifade edilir. Örnek verecek olursak 10 x 25 ve 13 x 26 gibi farklı ebatlardan yazı genişliğine yer verilir. Bunun gibi farklı özeliklere rağmen son derece makul fiyatlardan satışa hazır durumda. 


Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.