Kayseri Kaşe Yapımı | Kayseride Kaşe Nerede Yaptırılır

28-05-2019 14:33
Kayseri Kaşe Yapımı | Kayseride Kaşe Nerede Yaptırılır
 
Kaşe, özel ve resmi işler için kullanılan mürekkepli baskılı mühür ve damgalardır. Kayseri kaşe veya Kayseri Kaşe Yapımı diye arama yapıp bu makaleye rastladıysanız şanslısınız. 
Kaşe , kaşe lastiği yapılmadan boş olarak da satılan bir üründür. İstediğiniz kaşeyi internetten yada yakınlarınızda kaşe satan yerlerden tedarik edebilir ve daha sonra " Kaşe Lastiği " 
adı verilen lastiğe laser ile yazılmasını istediklerinizi yazdırıp kaşenizi kullanmaya başlayabilirsiniz.
 
Kullanım Alanına Göre Kaşe Çeşitleri
 
Kullanım alanına göre bir çok kaşe çeşidi olmakla beraber en yaygın olarak kullanılan kaşeler, Standart kaşe , Cep Kaşesi , Yuvarlak Kaşe , Eczane Kaşeleridir.
Genel olarak esnaflar, özel sektörler için kullanılan kaşeler Standart kaşeler olarak geçmektedir. İstediğiniz boyutta küçük kaşe , orta boy kaşe ve büyük boy kaşeler mevcuttur.
Cep kaşesi ise genel olarak mobil bir iş yapıyorsanız size göredir ancak bununda kullanım alanı olarak kendi dükkan, mağaza , ofis vs içinde standart kaşe kullanırken başka bir yere
örneğin ptt kargodan mektup zarf vs belgelerinizi almak için gittiğinizde kaşe istedikleri için cep kaşesi ayrıca kullanılır. Yuvarlak kaşeler ise genelde noter , muhtarlıklar , dernekler gibi
resmi kurumlar binevi mühür gibi kullanır. Eczane kaşeleri ise eczanelerde protokol gereği belgeye basıldıktan sonra aralarında boşluk kalarak kişiye imzalatma veya ..... ilaç yerine ...... ilacı veriyorum gibi
boşluklar yer alan kaşelerdir. Doktorlar içinde tedavi belgelerinde kullanılan hangi doktorun tedavi yaptığı yada ilaç verdiğini göstermek maksatıyla kullanılabilir.
 
Kayseri Kaşe Yapımı
 
Kaşe lastikleri kaşe oranında kesilerek daha sonra üzerine yazılacak olan yazılar bilgisayar ortamında hazırlanarak laser makinelerinde işlenerek kaşelere takılmaktadır. Genelde baskı merkezleri daha çok bu işle haşırneşirdir.
Kaşe yapım süreci çok fazla olmamakla birlikte önemli olan doğru kaşeye doğru kaşe lastiği tasarlanmasıdır. Ama her yerde kaşe lastiği mürekkep rengi bulunmayabilir.
Farklı renklerde kaşe mürekkepleri vardır ve size uygun olan renkte bir kaşe alabilir yada içerisinde ki keçeyi değiştirebilirsiniz. Kayseri nerede kaşe yapılır sorumuzun cevabına baskı merkezleri , " copy center " , kırtasiyeler diyebiliriz. Ancak küçük çaplı kırtasiyelerde çok fazla söz konusu değil.
 
Kayseride Kaşe Nerede Yaptırılır
 
Kayseride kaşe , bir çok yerde yaptırılabilir . Fakat kaşe yaptırırken önemli bazı hususlardan bahsetmek gerekir. Kaşenizi yaptırıyorsanız . Kaşe rengi , kaşe keçesi mürekkebi ( kaşe mürekkebi ) , ne tür bir kaşe olduğu ve fiyatı önemli hususlardır. Bunların hepsi göz önünde bulundurulursa , hem boş kaşe satan , hem kaşe mürekkebi , hem kaşe keçesi , hem ıstampa  , hemde kaşe lastiği yapımı yapan bir yer sizin için en iyisidir. Nihayetinde kaşe mürekkebi bittikçe değiştireceksiniz keza keçeyi değiştirmek isteyeceksiniz . Ayrıca kaşe lastiğinin profesyonel bir şekilde laser makinesinde çizilmesi gereklidir ve kaşe lastiğinin kaliteside çok önemlidir. Yoksa kısa süreler içerisinde
kaşe lastiği yıpranacak ve harfler birbirine girecektir. Ve tekrar baştan bu işlerle uğraşacaksınız. Kayseri kaşe yapımı ve kayseride kaşe nerede yaptırılır sorularımıza ek olarak kaşe nedir dikkat edilecek hususlar nelerdir gibi konulara da değindik. Sizlere nokta atışı sorunsuz kaşe ile ilgili herşeyi bulabileceğiniz ve 1. sınıf kaşeler , kaşe lastikleri, ıstampa , mürekkepler alabileceğiniz adres olan Officemate ' i  öneriyoruz. Officemate Kırtasiye ve Ofis malzemeleri satan 12 yıllık tecrübeye sahip bir firmadır. Kayseri ' de 7 farklı bölgede mağazası bulunması ise müşterileri için bir avantajdır. www.officemate.com.tr adresinden istediğiniz renkte ve şekilde kaşeyi sipariş verebilir ve yazılmasını istediğiniz bilgileri gönderebilirsiniz. Kayseri içerisinde ücretsiz sevkiyat olmakla beraber ürünleriniz aynı gün ( yoğunluğa göre ) veya ertesi günü sizlere ulaşır. 




Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.