Kayseri Ofis Klasörü

19-07-2019 15:24
Kayseri Ofis Klasörü

Ofis ortamında kullanılan belgelerin ve yazışmaların birbirine karışmaması için kullanılan klasörlere ofis klasörü adı verilir. Ofis klasörleri sayesinde birçok yazışma ve belgeyi güvenli bir şekilde saklama imkanına sahip olursunuz.Kayseri ofis klasörü de bu alanda kullanılan klasörler arasında yer alır.

Kayseri Ofis Klasörü Boyutları

Sitemiz içerisinde A4 kâğıtları için uygun nitelikte olan 70 mm’lik ofis klasörleri bulunmaktadır. Bunun dışında A5 boyutlarına uygun ofis klasörleri de sitede mevcuttur. Farklı renk ve boyutlarda karşınıza çıkan klasörler içerisinden dilediğinizi seçebilirsiniz.

·        A4 ofis klasörleri içerisinde yer alan halka sayısı boyuta göre farklılık gösterir.

·        Sitemizde yer alan klasörler en fazla 4 en az 2 halkalıdır.

·        A4 ve A5 olarak iki farklı boyutta ofis klasörü sitemizde yer alır.

A4 2D olarak karşınıza çıkan klasörlerin en küçük boyutu 30 mm en büyük boyutu ise 70 mm’dir. Orta boyutlarda bir ofis klasörü arayanlar içinse 50 mm’lik boyutları olan klasörlerimiz de mevcuttur.

A4 4D olan ofis klasörlerinin de boyutları 2D klasörler ile aynıdır. Boyutların büyükten küçüğe sıralaması 70 mm, 50 mm ve 70 mm şeklindedir. Klasörlerin boyutlarına göre fiyatları da değişim gösterir. 70 mm boyutunda bir klasörün fiyatı 30 mm’lik bir klasöre oranla daha yüksektir.

Sitemiz içerisinde yer alan ofis klasörleri arasında gezinti yaparak kendi bütçenize ve ihtiyacınıza uygun olan klasörleri seçebilirsiniz.

Kayseri Ofis Klasörü Özellikleri

Sitemizde yer alan kayseri ofis klasörleri yıpranma ve eskimeye karşı son derece dayanıklı klasörlerdir. Bu yüzden sitemizden aldığınız ofis klasörlerini uzun yıllar gönü rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

PVC cilt bezi ile kaplı olan kayseri ofis klasörü diğer ofis klasörlerine oranla daha uzun yıllar dayanabilir. Özel yapım bir iç mekanizmaya sahip olan klasörlerin halkaları 2 kat daha uzun ömürlüdür.

Klasörlerin içerisinde yer alan halkalar uzun süre kullanılmasına rağmen gevşeme ve kopma yapmaz bu sayede dosyalarınızı klasör içerisinde rahatlıkla uzun yıllar saklayabilirsiniz. Sert ve korunaklı dış yüzeyi sayesinde kıvrılma ve yırtılma yapmaz.

Kayseri Ofis Klasörü Fiyatı

Sitemiz içerisinde yer alan kayseri ofis klasörlerinin fiyatları klasörlerin özelliklerine göre değişim gösterir. Klasörlerin fiyatları belirlenirken klasörün boyutları dış yapısı ve halka sayıları kullanılır. Bu yüzden sitemizde yer alan ofis klasörü fiyatları çeşitlilik gösterir. Site içerisinde yer alan klasörlere bakarak size uygun boyutlara ve fiyata sahip olan klasörü bulabilirsiniz.

Ofis Klasörü Kullanımı

Ofis klasörlerini elinizde bulunan belge ve dosyaları saklamak ve düzende tutmak için kullanabilirsiniz. Genellikle ofislerde kullanılan kayseri ofis klasörü ders notlarınızı ve okul belgelerinizi saklamak ve düzenlemek için kullanılabilir. A4 ve A5 olarak iki farklı boyutta olan klasörleri iş yerleri ve okullarda değerlendirebilirsiniz.

Aldığınız notları ve evraklarınızı saklamak için tek bir klasöre ihtiyaç duyuyorsanız kesinlikle sitemiz içerisinde yer alan ofis klasörü ürünlerine göz atmanız gerekir. Ofis klasörlerimiz dayanıklı kaplamaları ve uzun ömürlü klipsleri ile satışa tamamen hazır durumdadır. Site içerisinde dolaşarak dilediğiniz ofis klasörünü satın alabilirsiniz.  Sitemizde farklı renklerde ve farklı boyutlarda klasörler mevcuttur.

Geniş bir kullanıma sahip olan klasörleri iş yeri, okul ve evlerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Dosya ve evrak karmaşasından sizi kurtaran bu klasörler ile hem dosyalar ve notlarınızın kaybolmasını önler hem de aradığınız zaman kolaylıkla onları bulmanızı sağlarsınız. Son derece kullanışlı olan ofis klasörleri aynı zamanda uzun yıllar kullanıma dayanıklı olacak şekilde üretilmiştir.

 

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.