Rotring Kalem Fiyat Ve Çeşitleri

03-05-2019 16:49
Rotring Kalem Fiyat Ve Çeşitleri
 
Rotring kalem denilince akla ilk gelen Rotring Tikyy modelidir. Uzun zamandan beri popileritesini koruyan bu model gerek dayanıklığı gerek mekanizması gerek tasarımı ile orta okul , lise ve üniversite öğrencilerinin uzun süreli kullanabildiği , her sınıfta en az bir kaç tane görebileceğiniz bir modeldir. Kırtasiye tutkunlarının vazgeçemediği bu kalemin bir çok rengi olmakla beraber ayrıca renklere tutkusu olanlarda her mekanik kurşun kalem alımında aynı rengi arayabiliyorlar. Strateji olarak çok fazla model çıkartmak yerine az sayıda ama oldukça kaliteli, dayanıklı ve fiyat performans olarak rekabette fark yaratacak modeller çıkartan Rotring' in kalem dışında cetvel , gönye , silgi , uç ve mürekkep vs gibi ürünleri de bulunmaktadır. Ancak pek tabi ki kalem üzerine tanınan bir marka olduğu için bu yazımızda kalemleri inceleyeceğiz. 
 
ROTRİNG 800+ 
 
 
 Rotring' in en yeni modeli olan Rotring 800+ bir üründe 2 kalem özelliği taşıyor. Hem mekanik bir kurşun kalem hem de stylus dokunmatik ekran kalemi olma özelliği taşıyor . 
Kontrollü yazımı hedef alarak , hassas kullanımlarla kullanıcının adeta bir parçası gibi hissetmesi adına özel olarak tasarlanan Rotring 800+  çevir bas , prinçten yapılma uç kısım , metalik gövde ve hasas kopya kalemi ucu özelliklerine sahiptir.
 
Rotring 800+ fiyat : Ort. 250 tl
 
 
ROTRİNG RAPİD PRO
 
 
Konu dayanıklılık mı ? Rotring Rapid bunun için üretildi. Gövde kısmı % 100 metalden yapılmış olan rapid kırılmaya karşı dayanıklı uc yapısı sayesinde yüksek rahat ve konforlu yazım / çizim keyfi sağlıyor. Basmalı düğme kapağının altında gizli olarak bulunan kalemtraş , benzersiz basmalı mekanizma , 0.5 , 0.7 ve 2.0 mm uc kalınlıkları özelliklerine sahiptir.
 
Rotring Rapid Pro fiyat : Ort. 150 tl
 
 
ROTRİNG 300
 
 
 
 
 
Ergonomik tasarım konusunda parmakları yormayan, rahat kullanım sağlayan bu model yumuşak ama dayanıklı plastik gövdeye sahiptir. Şekli altıgen olup konulan masadan kayıp düşmemesi ve tamamen kullanım rahatlığı hedeflenmiştir. Hassas uç kısmı prinçten üretilmiştir. Manşonu sayesinde uç kırılmalarını önlemektedir.
 
Rotring 300 fiyatı : Ort. 37 tl
 
ROTRİNG 500
 
 
 
 
 
 
Konu fiyat performans olunca bu model harikalar yaratıyor. Kalemin hafifliği yokmuş gibi hissettiriyor. Altıgen tasarımı uzun süre rahat kullanıma olanak sağlıyor. Metal tutma yeri kaymayı önlüyor. Yazarken yahut çizim yaparken kolay şekilde değiştirilebilen uç sertliği ayarı bulunuyor.
 
Rotring 500 fiyatı : Ort. 50 tl
 
 
ROTRİNG 600
 
 
 
 
 
 
 
Özgünlük konusunda adeta bir sembol olan bu model % 100 metal yapıya sahip olup dayanıklılık denilince akla ilk gelen kalemlerden. Ayarlanabilen uç sertliği , prinçten yapılma uç mekanizması , metal gövdesi ve kaymayı önleyen tutma yeri ile kendinden sonra gelen modellere ilham olmuştur.
 
Rotring 600 fiyatı : Ort. 130 tl
 
 
ROTRİNG 800
 
 
 
 
 
 
First class kalem olarak nitelendirilmeyi hak eden nadir Mekanik uçlu kalemlerden olan bu model tamamen metal gövde , kaymayı önleyen tutma yeri , uç kırmaya karşı yapılmış mekanizma , ergonomik tasarım ve çevir bas özelliği ile kolaylıkla cepte taşınma özelliklerine sahiptir.
 
Rotring 800 fiyatı : Ort. 250 tl
 
 
 
ROTRİNG TİKKY
 
 
 
 
 
Evet efsane modelimiz olan Rotring Tikky , bu model hafif olması adına plastik yapıya sahiptir ve stabil bir yazı yahut çizime olanak sağlaması için de yuvarlak olarak tasarlanmıştır. Bir çok renk seçeneğine sahiptir. Prinçten yapılma uç kısmı , kauçuk tutma yerine sahiptir. Kullanıcı deneyimi olarak memnun kalmayan çok fazla kişi olduğu söylenemez.
 
Rotring Tikky fiyatı : Ort . 25 tl 
 
 
Yazımızın sonuna gelirken bazı soruları da yanıt vermek gerekirse , Rotring hangi ülkenin ? sorusuna karşılık olarak Rotring 1928 ' de Almanya Hamburg ' ta kurulmuştur diyebiliriz.  Rotring ' in en yüksek fiyatlı kalemi ( mekanik kurşun kalem ) ort 450 tl civarındadır. Tamir olanakları vardır. Bu yazımızda Rotring Kalem hakkında bazı modellerin fiyat ve performansı bakımından inceledik umarım faydalı olmuşuzdur.

 
 

 


 

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.