Sırdaş Kaşe

19-07-2019 16:05
Sırdaş Kaşe

Ofis kırtasiye ürünleri içerisinde en popüler olan araçlardan bir tanesi de sırdaş kaşe ürünüdür. Sitemizin en çok satan ürünleri arasında bulunan sırdaş kaşe farklı boyutlarda ve farklı renk seçenekleriyle karşımıza çıkmaktadır. Bu ürünü uygun bir fiyata sitemizden kolaylıkla temin edebilirsiniz.

Sırdaş Kaşe Boyutları

Sitemizde yer alan ürünler arasında en popüler olan ürün sırdaş markasının kaşeleridir. Sitede yer alan bu ürün en çok satılanlar arasında yer alır. Ofis malzemeleri denilince en fazla kullanılan ürünler arasında yerine alan kaşeler sitemizde de oldukça popüler olan bir üründür.

Ofis kırtasiye ürünlerinin masaüstü gereçler bölümünde yer alan sırdaş kaşe ürünü farklı ebatlarda karşınıza çıkar. Boyutlarını ve renklerini dilediğiniz gibi seçebilirsiniz. Sitemizde yer alan sırdaş kaşenin boyutları şu şekildedir;

·18 x 50 mm 912

·16 x 42 mm 911

·22 x 58 mm 913

·10 x 26 5 mm 910

Yukarıda yer alan kaşe boyutları arasından kendinize en uygun olanını seçerek ofisinizde kullanmaya başlayabilirsiniz. Kaşelerimiz satışa hazır bir şekilde müşterilerini beklemektedir. Dayanıklı ve kaliteli bir şekilde üretilmiş olan sırdaş kaşe ürünleri tamamen yerli üretimdir.

Sırdaş Kaşe Fiyatları

Ofis kırtasiye ürünleri arasında vazgeçilmezlerden olan sırdaş kaşe fiyatları ürünün özelliklerine göre farklılık gösterir. Almak istediğiniz kaşenin fiyatına etki eden birkaç önemli faktör vardır. Bu faktörler arasında almak istediğiniz kaşenin boyutları ve renklerini örnek olarak gösterebiliriz. Kaşenin boyutu arttıkça fiyatı da değişime uğrar. Aynı şekilde kaşenizi almak istediğiniz renkte fiyatı değiştiren unsurlar arasında yer alır.

Sitemizde siyah, mavi ve gri olmak üzere 3 farklı renkte sırdaş kaşe ürünü bulunmaktadır. Diğer kırtasiye malzemeleri satan yerlere göre daha fazla çeşide ve uygun fiyat avantajına sahip olduğunuz sitemizde yaptığınız alışverişler bütçenizi zorlamaz.

Sırdaş Kaşe Özellikleri

Sitemizde yer alan kaşe ürünleri son derece dayanıklıdır. Ayrıca sırdaş kaşe ürünü diğer kaşeler gibi akma ve bulaşma yapmaz. Baskılama işlemini gerçekleştirdikten sonra kağıdı üfleme ya da sallamanıza gerek kalmadan kurur. Bu yüzden sırdaş kaşe ürünü ofis kırtasiyesi bölümünü en sık tercih edilen ve memnun kalınan ürünleri arasında yer alır. Farklı boyut ve renk özellikleriyle karşınıza çıkan kaşelerimiz son derece kalitelidir.

Yüksek kaliteden ödün vermeden üretilmiş olan sırdaş kaşe ürünleri tamamen yerli malıdır. Farklı kırtasiye mağazalarında yüksek fiyatlarla size sunulan bu ürün sitemizde oldukça uygun fiyatlar ile sizleri karşılar.

Ofis kırtasiye özellikle son dönemde en çok alımın yapıldığı kırtasiye bölümüne dönüşmüştür. Bu yüzden uygun ve kaliteli bir alışveriş için birçok insan sitemizi ziyaret eder. Fiziksel olarak yapılan kırtasiye alışverişlerinde her zaman aranan ürün bulunamayabilir. Ayrıca daha fazla ürünü tek bir tık ile görüntüleyebilmek sadece internet alışverişinde karşınıza çıkan bir olanaktır.

Sitemizi ziyaret ederek ofis kırtasiye bölümüne göz atabilirsiniz bu sayede hem nakit hem de vakit kaybının önüne geçmiş olursunuz. Sitede yer alan her bir ürün son derece kaliteli ve uygun fiyatlarla satışa hazır bir şekilde bekleyen ürünlerdir.

Sırdaş kaşe ürününü de diğer kırtasiye sitelerine oranla daha hızlı ve daha uygun bir fiyata elde etmek için sitemizden alışveriş yapmanız yeterli olacaktır. Officemate olarak ürünlerimizi her zaman için hızlı ve eksiksiz bir şekilde teslim etmeyi kendimize amaç edinmiş bir siteyizdir. Bu da ofis ya da okul kırtasiyesi almak isteyen internet alışverişi severlerin neden bizi seçtiğinin kısa bir özetidir.

 

 

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.