Stoksuz E Ticaret Nasıl Yapılır ?

21-07-2020 10:34
Stoksuz E Ticaret Nasıl Yapılır ?
Her geçen gün satış hacmi yükselen E Ticarette, satış hacmi 4 trilyon doları geçti. Dünyada ki tüm perakende satışların hacminin 25 trilyon olmasını göz önüne alırsak bu rakamın büyüklüğünü daha net anlamış oluruz. 

E Ticaret ciddi bir sermaye ve iş gücü istemektedir. Öncelikle E Ticaretin başlangıcı için kendinize bir altyapı satın almanız gerekmektedir.
Türkiye de birçok hazır çözüm üreten yazılım firmasını küçük bir internet araştırması ile bulabilirsiniz. Altyapıyı özellik durumuna göre 5000 ila 15.000 TL arasında tahsis edebilirsiniz. Altyapıyı satın aldık hadi satışlar başlasın demek isterdim ama önümüzde uzun bir yol var. Tüm E Ticaret sitesinin tasarımı, slider, bannerler, kategoriler, entegrasyonlar ve çeşitli ayarlar ( Pos, SSL, Mail vs) yapılması için bu işin uzmanı olmanız gerekmektedir. Eğer değilseniz mecbur bu işin uzmanları ile çalışmanız gerekmektedir.
Ürün ve kategori sayınıza bağlı olarak E Ticaret sitenizin hazır olması haftalar veya aylar sürebilir.
Bu tüm işlemlerin ardından artık ürün yüklemeye hazır demeksiniz. Bu işlem çok önemli bir işlemdir. Hatalı fiyatlandırma girişi ileride canınızı sıkabilmektedir.
Ürünlerin açıklaması, resmi, seo tagleri ve daha birçok işlemden sonra tüm ürünlerinizi yüklediniz.
Artık satışlar başlasın demek için hala erken diyebiliriz. Çünkü müşterinin sizi internette bulabileceği bir bağlantı yok. Bunun için tekrardan işin uzmanı olan seo uzmanları ile çalışmanız gerekecektir. Tüm bunlardan şunu net bir şekilde çıkartabiliyoruz ki satışa hazır bir E Ticaret sitesi için tam bir servet ödememiz gerekiyor. 
 
E Ticaret sistemi hazır, lakin bu seferde satacağımız ürünleri stoklamamız, depo yönetimi yapmalı ve personel çalıştırarak bunları paketlemeye ve kargolamaya hazır hale getirmemiz gerekecektir. Daha birçok teferruatı (Vergilendirme, Kira ve daha birçok masraf) saymadık.
Ek olarak reklam ve pazarlama tarafı da hem sermaye hem de emek ve zaman isteyecektir.
E Ticarete giriş sürecinde şimdiden katlanamam dediğinizi duyar gibiyim. 
 
Benim her sermayem düşük, hem de emek harcayacağım bir vaktim yok diyorsanız officemate olarak size teklifimiz var.
officemate.com.tr olarak bayilikler vermekteyiz.
Officemate online xml bayilik paketleri ile sizde birçok dertten feragat ederek hemen anında E Ticarete başlayın.
Çünkü officemate bayilerine A dan Z ye hazır E Ticaret sistemlerini tüm ayarları yapılmış bir şekilde teslim etmektedir.
Böylelikle bayilerimiz teknik sürece kafa yormaz ve sadece satışlara odaklanır. 
Bayilerimiz hazır E Ticaret sistemleri ile satış yaptığında officemate.com.tr üzerinden bize bildirirsiniz. Bizde ürünü tedarik eder, paketleme işlemini yapar ve sizin adınıza müşterinizin adına adresine kargolarız. Kargo firması ürünü müşterinize teslim eder.

Böylelikle bayilerimiz altyapı, ürün tedarik, paketleme ve kargolama gibi operasyonel işlemler ile uğraşmadan direkt e ticarete başlar.
Officemate bayilerimize bronz, silver ve gold olmak üzere 3 bayilik paketi sunmaktadır. Paketlerimize adamavi.com.tr  üzerinden ulaşabilirsiniz.
Officemate Online xml bayilik paketleri için bizimle +905497380044 numaralı hattımız üzerinden irtibata geçebilirsiniz.
                  

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.